Ondersteuning bij Corona-crisis

Vanwege de Corona-crisis zijn er momenteel grote veranderingen gaande in vraag en aanbod van werk. Onze ondersteuning richt zich op het inspelen op deze veranderingen en het ondersteunen hierbij. Wij kunnen medewerkers die bij bedrijven werken waar momenteel weinig werk is plaatsen bij bedrijven waar juist veel werk is. Voor vragen en nadere uitleg over deze werkwijze maken wij graag een afspraak. 


Bel ons op 0541-853777 of mail info@operando-twente.nl

Kwaliteiten

Onze kwaliteiten worden bevestigd door ons lidmaatschap bij de NBBU en het bezit van een SNA keurmerk. Ook bezit Operando Twente over een NEN 4400-1 certificaat.


Image
  • SNA keurmerk

    Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk. SNA keurmerk verklaring downloaden (PDF).


Image
  • NEN 4400-1 certificering

    De norm NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen van bedrijven die personeel ter beschikking stellen.Het gaat daarbij bijvoorbeeld om juiste aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies en het uitvoeren van identiteitscontroles.

 
  • WKA verklaring belastingdienst

    Een WKA verklaring geeft aan dat de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies correct zijn uitgevoerd voor het aangegeven tijdsvak. WKA verklaring belastingdienst downloaden (PDF).

 
Image

Kunnen wij u helpen?

Ons team staat klaar om u met alles te helpen op het gebied van personeelsdiensten.


Bel ons
Stuur bericht
Naar contact