Wat is Operando Twente?

Eigenaar van Operando is Harry Heegen. Hij is gedurende vele jaren in directiefuncties werkzaam geweest. Hij heeft jaren in het bedrijfsleven gewerkt en was o.a. acht jaar directeur bij een werkvoorzieningsschap en was daarbij verantwoordelijk voor bijna 2000 medewerkers die op de arbeidsmarkt werden geplaatst. Door deze enorme ervaring op het gebied van het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is Operando Twente een gerenommeerde marktspeler in Twente.

Een belangrijk onderdeel van ons werk is de werving en selectie. Dat kunnen functies zijn van uitvoerend niveau tot functies van universitair niveau. Daarnaast vervuld Harry Heegen maatschappelijke functies. Wij vinden het onze taak een maatschappelijk verantwoorde rol te spelen bij het bemiddelen van werk.

Wat doet Operando Twente?

Operando werkt veel met mensen vanuit een werkloosheidssituatie. Maar wij bemiddelen ook van werk naar werk. Van hoog tot laag. Wij bemiddelen voornamelijk voor vacatures voor een langere periode

Re-integratie & Jobcoaching

De arbeidsmarkt is een interactie tussen vraag en aanbod van arbeidskrachten. Werkgevers hebben behoefte aan medewerkers en mensen hebben behoefte aan betaald werk. In Nederland hebben veel mensen geen baan waaronder een steeds groter wordende groep van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door o.a. ontslag, ziekte, handicap of onvoldoende startkwalificaties. Zij hebben grote moeite om een plekje te veroveren of te heroveren op de arbeidsmarkt. Operando zet haar diensten in met als doel mensen deze kwetsbare doelgroep te ondersteunen richting een duurzame arbeidsplek.
Door het brede pakket van diensten zit Operando aan tafel bij alle partijen op de arbeidsmarkt en is op de hoogte van wat er speelt in deze snel veranderende arbeidsmarkt. Hierdoor is onze organisatie in staat de vraag uit de arbeidsmarkt te vertalen naar kansen op de arbeidsmarkt met praktische handvatten en oplossingen voor zowel individu als organisatie.

Image

Kunnen wij u helpen?

Ons team staat klaar om u met alles te helpen op het gebied van personeelsdiensten.


Bel ons
Stuur bericht
Naar contact