Over Operando Twente

Door het brede pakket van diensten zit Operando aan tafel bij alle partijen op de arbeidsmarkt en is op de hoogte van wat er speelt in deze snel veranderende arbeidsmarkt. Hierdoor is onze organisatie in staat de vraag uit de arbeidsmarkt te vertalen naar kansen op de arbeidsmarkt met praktische handvatten en oplossingen voor zowel individu als organisatie.


Wij vinden het onze taak een maatschappelijk verantwoorde rol te spelen bij het bemiddelen van werk. Een belangrijk onderdeel van ons werk is de werving en selectie. Dat kunnen functies zijn van uitvoerend niveau tot functies van universitair niveau.

Kwaliteiten

Onze kwaliteiten worden bevestigd door ons lidmaatschap bij de NBBU en het bezit van een SNA keurmerk. Ook bezit Operando Twente over een NEN 4400-1 certificaat.


Image
  • SNA keurmerk

    Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor alle ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen zoals uitzendondernemingen, detacherings-en payrollbedrijven en voor (onder)aannemers van werk. SNA keurmerk verklaring downloaden (PDF).


Image
  • NEN 4400-1 certificering

    De norm NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen van bedrijven die personeel ter beschikking stellen.Het gaat daarbij bijvoorbeeld om juiste aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies en het uitvoeren van identiteitscontroles.

 
  • WKA verklaring belastingdienst

    Een WKA verklaring geeft aan dat de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies correct zijn uitgevoerd voor het aangegeven tijdsvak. WKA verklaring belastingdienst downloaden (PDF).

 
Image

Kunnen wij u helpen?

Ons team staat klaar om u met alles te helpen op het gebied van personeelsdiensten.


Bel ons
Stuur bericht
Naar contact